Tranformasi...

|


SEmEmANgNYA aku tidak minat langsung dengan apa yang dikatakan sebagai ‘blog’ ni tapi memandangkan semangat yang berkobar gila dalam diri Abang Sharul aku tu dan kecanggihan minda kelas pertama Kakak Helen ku itu maka… dengan ini… aku cuba memkreatifkan pemikiran ku untuk mencipta satu ruangan yang dapat aku kongsi dengan anda… anda… anda… dan anda yang ngah baca ni.

Terima kasih kerana sudi melayari blog aku ini huhu.

Arakian… bak kata Abang Shahir aku… maksud dia ‘justeru’ la… dalam erti kata lain ‘oleh yang demikian’ hehehe Kesusasteraan kuakua

Tu la banyak yang aku dapat pelajari dalam dunia baru aku ini…. Dengan ini aku tujukan sebuah lagu untuk korang… dari kumpulan Duta, lagu bertajuk “Dunia Baru” ahakssssss….

Hidup aku mula berubah tatkala aku melangkah ke 9 November 2008. Di mana aku akan mulakan hidup di sebuah Bandar raya yang besar yang sebenarnya aku tak sanggup idup kat sana. Namanya KUALA LUMPUR. Aku tak dapat bayangkan hidup aku selepas ini…. Dan paling aku tak sangka akhirnya mak aku lepas gak aku untuk pergi jauh dari rumah hahahah

Di Bandar raya metropolitan tu aku tinggal dengan bapak sdara aku… heheh bestttttttt mak sdara aku tu masak sedap tapi yang sedapnya… aku terpaksa nyusahkan diorang tapi untuk seketika saja la…

Tanggal 11 November 2008, aku diiktiraf sebagai Penerbit Rancangan B17 walaupun kata member aku.. aku patut dapat atas skit dari 17 tu… well aku bersyukur kerana Allah beri aku rezeki itu.

Penerbit Rancangan B17…. Apa skop tugasannya aku tak dapat bayangkan walaupun pak sdara aku ada crita sdikit sbanyak sal tu… sehinggalah tanggal 16 November 2008….

Tanggal yang menetapkan aku sbagai staf RTM LANGKAWIfm

2 comments:

Mamat Lisham said...

Babe... abang lisham yang segak, kacak, lagi menarik u x sebut pun....

xynapster said...

Assalammualaikum Dengar radio malaysia online disini

Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia dalam satu paparan blog termasuk juga Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

Post a Comment